Je bevind je op de pagina: Home/Nieuws/Campagnehulp

Terug
Laatste nieuws
Archief
Nieuwsarchief voor mei, 2014 (29)

Campagnehulp

Zet preventie in de schijnwerpers, benut de gratis hulpmiddelen!

Donderdag 26 juni is de 'Dag van de preventiemedewerker'. Een mooie aanleiding om preventie meer bekendheid te geven in je organisatie. Met de Campagnehulp inPreventie zet je jezelf en je preventiewerkzaamheden snel en zonder kosten in de schijnwerpers!

De Campagnehulp bestaat uit een serie praktische hulpmiddelen. Hiermee vestig je binnen jouw organisatie snel en gemakkelijk de aandacht op de Dag van de preventiemedewerker. En natuurlijk ook op gezond en veilig werk en wat daar voor nodig is. Zonder dat je hier kosten voor hoeft te maken, want voor geregistreerde gebruikers van inPreventie is de campagnehulp volledig gratis!

Benut de gratis hulpmiddelen
Communicatie is maatwerk. Beslis dus vooral zelf welke middelen je voor jouw interne campagne wilt gebruiken, en pas ze naar behoefte aan op jouw specifieke bedrijfssituatie. Je kunt de volgende hulpmiddelen downloaden:

  • Aankondiging: kondig de ‘Dag van de preventiemedewerker’ aan via intranet, e-mail of je interne nieuwsbrief, benut of bewerk deze kant-en-klare wervende tekst.
  • Banners: maak jezelf bekend als preventiemedewerker, plaats de banner onder je e-mail.
  • Enquête: stuur je collega's een korte vragenlijst met vragen over gezond en veilig werken.
  • Markers: vraag je collega's onveilige situaties te markeren, of zaken die ze juist een schoolvoorbeeld vinden van gezond en veilig werken.
  • Posters: vraag aandacht voor preventiewerk én maak jezelf bekend in je organisatie, print snel en gemakkelijk opvallende posters uit.
  • Placemats: maak preventie tot het lunchgesprek van de dag, print de placemats uit en leg ze in de kantine.
  • Visitekaartje posters: zorg dat iedereen jou altijd weet te vinden, hang je visitekaartje op.

Direct aan de slag
Download de gratis campagnehulp (wel eerst even inloggen)
• Nog geen account? Registreer je gratis!

Maak #daarombenikpreventiemedewerker trending topic!
Als preventiemedewerker mag je trots zijn op je bijdrage aan gezond en veilig werk. Ben je actief op Twitter? Dan nodigen we je uit om via dit medium duidelijk te maken waarom jij preventiemedewerker bent. Twitter mee met #daarombenikpreventiemedewerker. En doe dat vooral (ook) op donderdag 26 juni, dan help je mee om de preventiemedewerker die dag tot trending topic te maken!

Meer informatie

Gerelateerd

Maandelijks een overzicht van het inPreventienieuws ontvangen?
Abonneer je op de nieuwsbrief!

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?