Je bevind je op de pagina: Home/Nieuws/Safety HEROES

Terug
Laatste nieuws
Archief
Nieuwsarchief voor juli, 2015 (18)

Safety HEROES

Het veiligheidsspel dat je gespeeld moet hebben!

Safety HEROES

In een veilige en gezonde omgeving is het prettig werken. Zo’n omgeving creëer je met elkaar. Door er over te praten en na te denken, en vooral door er actief mee bezig te zijn. Interactief zelfs. Met Safety Heroes, een serious game ontwikkeld door het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid. Een unieke, toegankelijke en vooral leuke manier om risico’s op de werkvloer en passende maatregelen in beeld te brengen. Bovendien zet de game aan tot gesprek en actie.

Speel het spel gratis op www.safetyheroes.nl of download de gratis app. in de App store of de Google Play Store.

Dankzij de safety hero, in de meeste bedrijven de preventiemedewerker, gaan de werknemers aan het einde van de dag gezond weer naar huis.

Speel het spel in vier sectoren: Industrie, Bouw, Zorg en Transport. Deze zijn als voorbeeld genomen, maar veilig en gezond werken is in alle sectoren relevant. Iedere sector in het spel is verdeeld in 12 levels. Ontdek de risico’s en vind de benodigde maatregelen om veilig de exit te halen. Schat de risico’s in, selecteer een ‘Safety tool’ en geef deze aan je werknemers. De Safety Hero creëert veiligheid voor al zijn werknemers en doorloopt de verschillende levels zonder ongelukken.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?