Je bevind je op de pagina: Home/Nieuws/Speel Open Kaart!

Terug
Laatste nieuws
Archief
Nieuwsarchief voor juni, 2014 (27)

Speel Open Kaart!

Start de arbodiscussie met praktische gespreksmethode


Veilig en gezond werken op de kaart zetten? Het gesprek aangaan met management of directie? Risico’s perfect inventariseren? Je krijgt het allemaal voor elkaar met de praktische gespreksmethode Open Kaart inPreventie. Hiermee ga je gestructureerd én aansprekend het gesprek aan met je collega’s. Bestel ‘m gratis!

Open Kaart inPreventie helpt je niet alleen inzicht te krijgen in de risico’s die in je organisatie spelen, maar ook om tot mogelijke maatregelen te komen:

  • Je treedt gestructureerd met collega’s of het management in gesprek over veilig en gezond werk.
  • Zo laat je anderen in je organisatie meepraten en meedenken. Je zult zien dat de discussie snel op gang komt!
  • De resultaten kun je direct als input gebruiken voor je RI&E en plan van aanpak.

Bestel nu!
Open Kaart inPreventie zijn weer te bestellen via  info@inpreventie.nl

Meer informatie
Open Kaart inPreventie helpt je om met collega’s over veilig en gezond werk in gesprek te treden én tot concrete maatregelen te komen. De voordelen op een rijtje:

  • Je laat anderen meepraten en meedenken. Dit levert meer input op en vergroot de betrokkenheid; een belangrijke succesfactor! 
  • De uitkomsten helpen je om onderwerpen op de agenda te krijgen. Maar je kunt Open Kaart inPreventie ook meteen samen met je directie doen. 
  • De resultaten kun je direct vertalen naar je RI&E en plan van aanpak. De methode volgt namelijk de stappen die je ook voor de RI&E moet zetten: 1) risico’s inventariseren; 2) ernst van de risico’s bepalen; 3) mogelijke oplossingen bespreken; 4) concrete stappen om maatregelen in te voeren; 5) betrokkenheid creëren.

 

Maandelijks een overzicht van het inPreventienieuws ontvangen?
Abonneer je op de nieuwsbrief!

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?