Je bevind je op de pagina: Home/Nieuws/Waar staat de BvAA voor?

Terug
Laatste nieuws
Archief
Nieuwsarchief voor april, 2017 (25)

Waar staat de BvAA voor?

Waar staat de BvAA voor?

De afkorting BvAA staat voor Beroepsvereniging voor Arbo-Adviseurs en is opgericht op 29 oktober 2003. Als onafhankelijke vereniging bestaat de BvAA van, voor en door haar leden. De Beroepsvereniging Arbo Adviseurs (BvAA) is sinds 2003 de beroepsvereniging voor alle Preventiemedewerkers, Arbo coördinatoren en Arbo adviseurs in Nederland.
Samen met haar leden zorgt de BvAA er voor dat de deskundigheid, kennis en opleiding van Preventiemedewerkers en Arbo coördinatoren verder verbetert. Ook zet zij zich in om de positie van de Arbo adviseurs te versterken in het bedrijfsleven.
Wij staan voor: Kwaliteit, Kennis, Kundigheid.

Activiteiten BvAA
De BvAA organiseert jaarlijks een reeks van activiteiten die vooral gericht zijn op het overbrengen en uitwisselen van kennis en ervaringen. Voorbeelden hiervan zijn onder meer:
•Organiseren van gratis themabijeenkomsten, trainingen, workshops e.d. voor leden.
•Jaarlijks symposium of congres, aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering.
•Monitoren van de markt en verzamelen en publiceren op de website van nieuws, ontwikkelingen en trends op het gebied van arbeidsomstandigheden, milieu en veiligheidskunde.
•Volgen van ontwikkelingen in wet- en regelgeving, bijdrage leveren aan de maatschappelijke discussie.
•Opstelling en bijsturing van certificeringseisen.
•Aanwezigheid op vaktechnische congressen en bijeenkomsten en het geven van voorlichting aan bedrijven, instanties, enz.

Lid worden en gebruik maken van de mogelijkheden zie: www.bvaa.nl

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?