BVK opleiding – Basis Veiligheidskunde

Locatie:
Kader Almelo, Bedrijvenpark Twente 301, 7602 KL, Almelo
Duur:
08:30 - 17:00
Datum:
7 Februari 2019

Volg in 6 dagen de opleiding Basis Veiligheidskunde/ Veiligheidscoördinator. Leer gevaren herkennen en risico’s in te schatten.

Steeds vaker signaleren organisaties de behoefte om operationele leidinggevenden meer ‘bagage’ mee te geven op het gebied van veiligheid. Het belang om gevaren te herkennen, risico’s in te schatten en passende maatregelen te nemen, wordt steeds groter. Kader biedt een praktijkgerichte opleiding Basis Veiligheidskunde (BVK) aan waarin alle aspecten van veiligheidsrisico’s worden behandeld. Deze opleiding wordt in de markt ook Operationeel Veiligheidskundige of Veiligheidscoördinator genoemd.

Na het afronden van onze opleiding Veiligheidscoördinator kunt u de directie en de organisatie ondersteunen en geeft u invulling aan het veiligheidsbeleid binnen uw organisatie. Samen met de middelbaar veiligheidskundigeof hoger veiligheidskundige heeft u een voorbeeldfunctie als het om veiligheid gaat.

De opleiding Basis Veiligheidskunde bevindt zich tussen de cursus Preventiemedewerker en de MVK opleiding.

Terug
pm@anthura.nl
Wordt deze cursus alleen in Almelo gegeven of ook meer in het midden van het land. Hoe vind ik meer achtergrond over deze cursus en de kosten?

PM te B