Training Vakbekwaam PGS 15

Locatie:
BMD Advies Tilburg, Tilburg
Duur:
09:00 - 17:00
Datum:
16 April 2019
Training Vakbekwaam PGS 15

Training vakbekwaam PGS 15
Vakbekwaam persoon PGS 15: Het is een eis die wordt gesteld vanuit de richtlijn PGS15 wanneer er meer dan 2.500 kg verpakte gevaarlijke stoffen worden opgeslagen. Een medewerker is volgens de PGS15 vakbekwaam wanneer hij/zij voldoende kennis heeft op het gebied van de omgang met gevaarlijke stoffen en het bestrijden van calamiteiten met gevaarlijke stoffen. De vakbekwaamheid moet aantoonbaar zijn, met bijvoorbeeld certificaten van relevante opleidingen. BMD Advies biedt hiervoor de training Vakbekwaam PGS 15. De training wordt gegeven door Stephan van Helden adviseur gevaarlijk stoffen. BMD Advies Zuid-Nederland.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan direct via het aanmeldformulier op de website.

BMD Advies Zuid-Nederland verzorgt een passende training over het veilig opslaan en veilig omgaan met gevaarlijke stoffen.  Aan de hand van een aantal cases kunnen de deelnemers de theorie toepassen.

Tijdens deze module komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:
-relatie met wetgeving: Activiteitenbesluit, vergunning, ADR, -Arbowet, EU-GHS, Bouwbesluit;
-toelichting en toepassingsgebied PGS15;
-opslag tot 10 ton;
-opslag gasflessen;
-tijdelijke opslag;
-incidenten met gevaarlijke stoffen;
-ontwikkelingen: nieuwe versie PGS15.

Doel van de training
Deelnemers aan de training hebben na het volgen van de dag aantoonbare vakbekwaamheid op het gebied van PGS15.

Doelgroep
De training is bedoeld voor verantwoordelijken voor de opslag van en het werken met gevaarlijke stoffen, zoals de KAM-coördinator, magazijn chef, hoofd technische dienst of productieleider.
Deze training is opgezet voor medewerkers met en minste  een MBO-werk- en denkniveau.

Groepsgrootte
Maximale groepsgrootte: 15 personen.

Datum
16 april 2019

Prijzen
De training neemt een dag  in beslag  (09.00-16:30 uur) en vindt plaats  op het kantoor van BMD Advies in Tilburg. De kosten voor deze training bedragen € 625,- excl. BTW per deelnemer. Vaste BMD-klanten*  ontvangen een korting: de training kost dan per deelnemer € 565,- excl. BTW. Voor een lunch wordt gezorgd.
Aan de training is geen examen verbonden, u ontvangt wel een certificaat van deelname zodat de vakbekwaamheid aantoonbaar is.

*op basis van een overeenkomst structurele dienstverlening

Incompany
Deze training kan in-company gegeven worden. De cases kunnen worden aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie.. Op deze wijze zullen de deelnemers de opgedane kennis direct in praktijk brengen.

 

 

Terug