1 maart 2019

21 maart 2019 Brainstormsessie informatieblad beroepsziekten

De cijfers liegen er niet om; jaarlijks overlijden ruim vierduizend mensen aan de gevolgen van beroepsziekten. Dit is onnodig, want met de juiste inzichten en maatregelen is veel leed te voorkomen.

Juist daar kan de preventiemedewerker een belangrijke schakel zijn om de kans op het voorkomen van beroepsziektes te verkleinen.

In opdracht van SZW heeft de beroepsvereniging NvvA de opdracht gekregen om instrumenten te ontwikkelen voor verschillende stakeholders waaronder de preventiemedewerker om aandacht te vragen voor beroepsziekten.

RPS analyse heeft vanuit de NvvA de opdracht gekregen om een informatieblad op te stellen voor de preventiemedewerkers. Om te komen tot een informatieblad dat aansluit bij de behoefte van de preventiemedewerkers organiseren wij een brainstormsessie op 21 maart 2019 tussen 14.00 en 16.00 uur. Bent u werkzaam in een van de volgende branches; bouw, industrie, zorg en groen? Dan bent u van harte welkom om een bijdrage te leveren.

Graag vernemen wij of u interesse heeft om deel te nemen aan deze brainstormsessie. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden.

Informatie over het programma, de locatie ontvangt u zo snel mogelijk na aanmelding

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met: Cyril Litjens, Innovatiemanager Veiligheid en Gezondheid, RPS

Telefoonnummer 06-51185548
Email-adres: cyril.litjens@rps.nl

Meer informatie:

http://opgelucht.nl/brainstormsessie-informatieblad-beroepsziekten/

Terug