25 mei 2018

Bijeenkomsten en congres voor preventiemedewerkers

Op veler verzoek organiseert TNO dit voorjaar weer verschillende bijeenkomsten speciaal voor preventiemedewerkers. Dit jaar zijn er twee regionale bijeenkomsten van een halve dag, waarbij ingegaan wordt op het adviseren over preventie, en één landelijk congres van een hele dag met als thema “Preventie beroepsziekten”.

Regionale bijeenkomsten: Adviseren over preventie

Op dinsdag 29 mei en op donderdag 21 juni vinden de regionale bijeenkomsten plaats in respectievelijk Rotterdam en Eindhoven. Tijdens deze middagen ontvang je concrete tips om veilig en gezond werken tussen de oren te krijgen bij collega’s en te adviseren over preventie aan collega’s en management. Er is ruimte voor het uitwisselen van praktijkervaringen en ideeën. In aanloop naar 1 juli 2018 (het moment waarop werkgevers alles geregeld moeten hebben in het kader van de nieuwe Arbowet), komen we tijdens deze middag ook nog terug op de nieuwe Arbowet.

Congres: Preventie beroepsziekten

De jaarlijks terugkerende Week van de RI&E wordt na het grote succes van vorig jaar ook dit jaar weer afgetrapt met een groot congres voor preventiemedewerkers. Het congres vindt plaats op maandag 11 juni in Ede. Tijdens het congres is er, in aansluiting op het landelijke programma beroepsziekten dat dit voorjaar van start gaat, aandacht voor de rol van de preventiemedewerker bij het voorkomen van beroepsziekten. In de middag kun je kiezen uit verschillende kennissessies en workshops, voor startende en ervaren preventiemedewerkers.

Bekijk het programma en meld je aan! Deelname is gratis.
www.aanmelder.nl/preventiemedewerker2018

Terug
Bijeenkomsten en congres voor preventiemedewerkers
Op veler verzoek organiseert TNO dit voorjaar weer verschillende bijeenkomsten