30 oktober 2017

Gezond en Zeker 30 oktober Nieuwegein

Bruggen bouwen

 

Op maandag 30 oktober ben jij als ergo- of veiligheidscoach van harte welkom tijdens de Gezond & Zeker Kennisdag in Nieuwegein. En nodig ook jouw leidinggevende(n), ARBO- en P&O-collega’s uit! 

Op de Gezond & Zeker Kennisdag zijn allerlei leerzame activiteiten te doen en interessante workshopste volgen, het wordt moeilijk kiezen want we hebben er dit jaar 83!

Voor wie
Ergocoaches, Veiligheidscoaches, leidinggevenden, ARBO- en P&O-collega’s komen samen bij de Gezond & Zeker Kennisdag. Je volgt algemene of branche-specifieke workshops, kunt de Kennismarkt bezoeken én hebt de mogelijkheid te netwerken met collega’s uit andere organisaties.

Nieuw: managementprogramma voor leidinggevenden
Speciaal voor leidinggevenden (managers, P&O en ARBO) biedt de Gezond & Zeker Kennisdag dit jaar een leerzaam en enthousiasmerend managementprogramma. Zo zijn er bijvoorbeeld workshops te volgen over businesscases, leren door middel van virtual reality én hebben wij een hele speciale gast uitgenodigd. Op zoek naar meer informatie over het managementprogramma? Kijk in het workshopprogramma naar de rode titels van de workshops en meld je als leidinggevende aan voor de Gezond & Zeker Kennisdag.

 

Meer informatie? Klik hier voor het programma.

Terug
Gezond en Zeker 30 oktober Nieuwegein
Bezoek onze stand