Je bevind je op de pagina: Home/Nieuws/E prevent Opleiding preventiemedewerker

Terug
Laatste nieuws
Archief
Nieuwsarchief voor september, 2017 (22)

E prevent Opleiding preventiemedewerker

Online cursus tijdelijk voor 69 euro

E prevent Opleiding preventiemedewerker

BEPAAL UW EIGEN LEER-TIJD

e-prevent is de digitale opleiding voor preventiemedewerkers. Een opleiding die u thuis of op kantoor doet, op het moment dat het u het beste uitkomt en waar u niet de deur voor uit hoeft.

LEER VIA APP e-prevent wordt aangeboden via een app waarmee u in korte tijd over alle vereiste basiskennis beschikt en weet wat u als preventiemedewerker te doen staat.

10 MINUTEN PER LES

e-prevent bestaat uit tien modules die elk in een tijdsbestek van ongeveer 10 tot 20 minuten, los van elkaar kunnen worden doorgenomen. De modules bestaan uit een combinatie van tekst, informatieve filmpjes, interviews en links naar sites voor extra informatie. Zodra alle modules zijn afgerond ontvangt de deelnemer een bevestiging als bewijs van deelname.

ERVAREN DOCENTEN

e-prevent  is samengesteld en geschreven door ervaren arbodeskundige die jaren lang preventiemedewerkers begeleiden en opleiden..

VOOR WIE?

e-prevent is gemaakt voor preventiemedewerkers in spé. Bijzonder geschikt voor kleinere bedrijven en organisaties waar een van de medewerkers of de directeur zelf deze rol erbij pakt.

Maar e-prevent is ook een goed instrument voor reeds opgeleide preventiemedewerkers om weer even de basiskennis op te frissen. Het is een goede opstap voor preventiemedewerkers van grotere bedrijven en organisaties die zich hierna eventueel verder willen scholen.

PROGRAMMATUUR

e-prevent kan zowel op uw smartphone, tablet, als uw laptop of pc gevolgd worden. Wanneer u een sessie onderbreekt, kunt u later de draad weer oppakken op het punt waar u gebleven was. Ook wanneer u inlogt met een andere device.Meer informatie klik hier.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Meer info?