Training Arbocoördinator/Preventiemedewerker

Locatie:
BMD Advies Tilburg, Tilburg
Duur:
13:00
Datum:
10 April 2019
Training  Arbocoördinator/Preventiemedewerker

Informatie training Arbocoördinator/Preventiemedewerker
 De Arbocoördinator of preventiemedewerker is inmiddels een begrip in Arbo-land, de functie krijgt steeds meer ‘body’. De Arbo coördinator/Preventiemedewerker draagt samen met de andere Arboprofessionals zorg voor een veilige en gezonde werkomgeving voor medewerkers. Hiermee kan onder andere uitval van mensen, als gevolg van door werk veroorzaakte ongevallen of ziekte, worden voorkomen.
De training wordt gegeven door Pieter Diehl adviseur/hoger veiligheidskundige BMD Advies Zuid-Nederland.

 

Vormgeven Arbobeleid
Ook zijn er steeds meer Arbocoördinatoren en Preventiemedewerkers nauw betrokken bij het vormgeven van het arbobeleid. Gedegen kennis en informatie is natuurlijk onontbeerlijk om een goede invulling te kunnen geven aan deze belangrijke functie.

Doel van de training Arbocoördinator/Preventiemedewerker
Het doel van deze training is vertrouwd raken met alle relevante Arbo-onderwerpen. Tijdens de training Arbocoördinator/Preventiemedewerker komt de rol van de Arbo coördinator/Preventiemedewerker expliciet aan de orde. Daarnaast worden thema’s als wet- en regelgeving, Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), arbomanagement, aansprakelijkheid, verzuimbeleid en veiligheidsbeleid behandeld.

Duur: vier middagen (13.00-17.00 uur) op het kantoor van BMD Advies in Tilburg. Voorjaar 2018: 10-17 april en 08-15 mei 2018. Maximale groepsgrootte: 15 personen
Kosten: de kosten voor deze training bedragen € 1.215,- excl. BTW incl. catering en materiaal. Vaste klanten van BMD Advies Zuid-Nederland* betalen € 1.095,-, excl.  BTW. Ook krijgt u de uitgave ‘Preventiemedewerker, een praktische handleiding’ cadeau.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan direct via het aanmeldformulier op de  website.

*op basis van een overeenkomst structurele dienstverlening                   

Training  Arbocoördinator/Preventiemedewerker
Datum:                      10-17 april 08-15 mei 2018
Tijd:                            13:00-17:00 uur
Locatie:                      BMD Advies Zuid-Nederland     

                                   

                       

 

 

Terug