Het kennisplatform voor en door preventiemedewerkers

Het kennisplatform voor en door preventiemedewerkers

Voor bedrijven

inPreventie is een onderdeel van de beroepsvereniging BvAA en is een netwerk voor en door preventiewerkers en specialisten waarin brancheorganisaties, opleiders, uitgevers en belangenorganisaties oplossingen en middelen delen.

Als adviseur of aanbieder van producten of diensten die gerelateerd zijn aan preventiewerk kun je je profileren door een bedrijfsprofiel aan te maken. Dat is gratis en eenvoudig.

Profileer het bedrijf en profiteer van de volgende mogelijkheden:

  • Maak je profiel zichtbaar voor preventiemedewerkers, zodat ze direct contact met je kunnen opnemen.
  • Schrijf adviezen en toon expertise. Preventiemedewerkers weten je zo sneller te vinden als ze vragen hebben over een onderwerp.
  • Voeg collega’s toe. Door andere medewerkers toe te voegen, worden vragen en adviezen toegevoegd aan de activiteiten van het bedrijf. 
Bedrijfsprofiel aanmaken

Om een bedrijfsprofiel aan te maken moet je je eerst als persoon registreren. Begin hier met registreren. Kies vervolgens in je profiel (home>profiel) voor ‘maak een bedrijfsprofiel’. De rest spreekt voor zich.

Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden om je te profileren:

Nodig collega’s uit 

Door andere medewerkers toe te voegen, worden vragen en adviezen toegevoegd aan de activiteiten van het bedrijf.

Schrijf adviezen en toon expertise

Door het schrijven van adviezen over specifieke onderwerpen laat je zien welke kennis je in huis hebt. Preventiemedewerkers weten je zo sneller te vinden als ze vragen hebben over een onderwerp. Heb je het antwoord op een gestelde vraag? Deel je kennis door op de vraag te reageren. Je naam en bedrijfsprofiel worden bij de reactie geplaatst.

Voeg expertise toe

Hoe preciezer de omschrijving van de activiteiten en expertise van het bedrijf, hoe eerder je daarop wordt aangesproken. Een profiel waaruit expertise op een specifiek onderwerp blijkt, komt sterker over dan een algemeen profiel.

Zet je opleiding, evenement of bijeenkomst op de agenda

Organiseer je opleidingen, evenementen of (regionale)bijeenkomsten? Maak dan een agenda-item aan. Zorg dat je zoveel mogelijk informatie invult en specifieke termen gebruikt, zodat je gemakkelijk wordt gevonden. De tegoetkoming in de kosten bedragen eenmalig 125 euro per jaar voor het plaatsen van trainingen, workshops en congressen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de redactie: 0647995226.

Aquisitiemogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om op deze site of in de nieuwsbrieven om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Voor de mogelijkheden mail of bel ons. mail: info@inpreventie.nl. Tel:0647995226.

Registreer je gratis en profiteer van de voordelen als lid van inpreventie!

Registreer