Anita Bax
Open kaart ?
Waar kan ik de Open kaart kaarten vinden? Ik krijg steeds een leeg scherm
RdM
Betrekken OR
Hallo,

tot nu toe is bestaat het contact preventiemedeweker/OR vooral uit eenrichtingsverkeer waarbij er vanuit mij informatie wordt gegeven over lopende projecten en plannen en vanuit de OR wordt aangehoord. Dit zie ik graag anders. ik zou meer de samenwerking willen opzoeken en elkaar willen versterken. nu ben ik op zoek naar praktische manieren/voorbeelden om hiermee aan te gaan. hebben jullie tips?
H. van S
CRM stof bestanddeel
Goedemorgen,

Ik heb een 'gevaarlijke stof' waarbij in het MSDS niet vermeld staat dat deze kankerverwekkend, mutageen of reprotoxisch is. Echter bevat het middel wel een bestanddeel(ethanol) welke voor meer dan 50% aanwezig en op de SZW lijst voor gevaarlijke stoffen staat. Heb ik dan te maken met een compleet middel wat als CRM stof beoordeeld en geregistreerd moet worden, ondanks dat het MSDS hier niets over vermeld? Of zijn de overige ingredienten nog van invloed?


Jesse
treffen van voorzieningen
Goedemiddag,

Wij zijn als onderaannemer vaak(zoniet altijd) in dienst van een hoofdaannemer. Tijdens onze werkzaamheden werken wij vaak op hoogte waarbij de hoofdaannemer collectieve valvoorzieningen treft in de vorm van randbeveiliging. Nu werken wij vaak in deze openingen en komt het voor dat de randbeveiliging moet worden weggehaald om onze materialen te plaatsen. Wat betekent dat onze monteurs zichzelf moeten beveiligen middels PBM's. mijn vraag hierbij is. Wie is er verantwoordelijk voor het treffen van maatregelen zodat onze monteurs zich kunnen aanlijnen? moet de hoofdaannemer voor ankerpunten zorgen of zijn wij hier zelf verantwoordelijk voor?

Mvg,

Jesse

Vraag & Antwoord

Om een vraag te kunnen stellen dien je ingelogd te zijn.