Sybrand Attema
Thuiswerkplek
In de huidige tijd komt er steeds meer aandacht voor thuiswerkplekken, zo ook bij het bedrijf waar ik preventie medewerker ben. Zoals ik het overal lees gelden an sich dezelfde eisen als op kantoor, maar de manier waarop dit wordt uitgewerkt verschilt nogal van bedrijf tot bedrijf.
Ik was benieuwd hoe verschillende bedrijven dit aanpakken, zodat ik input heb voor OR/ management wat de opties zijn om thuiswerkbeleid definitief te kunne maken.

Ik ken bedrijven waar men een x bedrag aan euros geeft om werkplek in te richten, maar dan heb je als werkgever weinig controle over of je werkplek nou inderdaad goed is

ik ken bedrijven waarbij een arbodeskundige/ preventie medewerker bij iedereen thuis langs gaat om te kijken wat nodig is en dat ook allemaal levert.

Ik was benieuwd wat voor andere methodes er worden gebruikt en wat de ervaringen hier mee zijn.
daphnes
Preventiemedewerker werkt ondermaats: wat nu?
Als de preventiemedewerker niet naar behoren functioneert, wat zijn dan mijn mogelijkheden als werkgever? Kan ik hem uit zijn functie ontzetten en iemand anders aanwijzen als preventiemedewerker? Moet ik inspecte SZW inschakelen? Ik ben benieuwd naar de opties!
Stephan Boer
Preventie medewerker agrarisch
Is een agrarisch bedrijf (melkvee) met uitzendkracht/vast personeel een preventie werkgever/werknemer nodig?

Ik kan het nergens vinden.
anthony
preventiemedewerker
Wat zijn nu de TVB van een preventiemedewerker?

Vraag & Antwoord

Om een vraag te kunnen stellen dien je ingelogd te zijn.