Frank Hulsbosch
Schoeisel en veiligheid in de zorg
Moet een werkgever dichte en stevige schoenen verplichten ten behoeve van de veiligheid in de zorg? Of zijn medewerkers autonoom en mogen ze zelf kiezen of ze open of dichte schoenen dragen?

Als de werkgever dichte, stevige schoenen in het kledingvoorschrift opneemt ivm de veiligheid, moet je dan als werkgever deze schoenen ook verschaffen?
Joke Fröberg
Quickscan profiel preventiemedewerker
Ik kan de quickscan profiel preventiemedewerker niet meer benaderen (pagina niet meer beschikbaar).

Weet iemand raad?
Arthur C Nivillac
Luchtverkeersleiders
Beste collega's, ik ben Arthur Nivillac, Arboconsultant uit Curacao. Ik zou graag in contact komen met een collega die zich bezig houdt met Luchtverkeersleiders. Ik ben met een opdracht bezig, en ben op zoek naar bepaalde informaties van Luchtverkeersleidiers in Nederland.
Hoop snel een reactie te ontvangen.
Langeslag
Werkdruk kompas
Helaas werkt deze niet, graag reactie
Mirjam van der Kooij
Quickscan tijdsbesteding preventiemedewerker
De handige quickscan, voor inschatting van de tijdsbesteding van de preventiemedewerker, is online niet meer bereikbaar. Ik krijg hierop een foutmelding. Is dit bij jullie bekend? En is de quickscan eventueel elders te vinden?
Daanddd
Werkdruk kompas
Hallo. Ik meerdere keren de werkdruk kompas gedaan, alleen ik kan niet bij mijn resultaten komen omdat Inpreventie mij inlog gegevens niet herkent, mij nooit een bevestig- of herstel mail heeft gestuurd. Ik deed via de email 671667@student.inholland.nl, maar ook via andere mails heb ik precies hetzelfde (daandd32@gmail.com pf daandedood@outlook.com). Kan u me helpen hierbij en zorgen dat ik mijn resultaten krijg? m.v.g

Vraag & Antwoord

Om een vraag te kunnen stellen dien je ingelogd te zijn.