Het kennisplatform voor en door preventiemedewerkers

Het kennisplatform voor en door preventiemedewerkers

Over Inpreventie

inPreventie is van de beroepsvereniging BvAA en is een platform en netwerk voor en door preventiewerkers en specialisten waarin brancheorganisaties, opleiders, uitgevers en belangenorganisaties oplossingen en middelen delen.

De verantwoordelijkheid voor veilig en gezond werken in organisaties en bedrijven ligt gezamenlijk bij de werkgever en de werknemer. De preventiemedewerker, die bij wet moet worden aangewezen door de werkgever, speelt een sleutelrol in de aandacht voor preventie in het bedrijf. inPreventie ondersteunt het preventiewerk in bedrijven.
Het blijkt dat het voor veel preventiemedewerkers niet eenvoudig is om goede en betrouwbare informatie, kennis en instrumenten te vinden (met name in het midden- en kleinbedrijf). Ook hebben zij vaak de vaardigheden (nog) niet die nodig zijn om preventiewerk succesvol aan te pakken.

inPreventie richt zich op het versterken van preventie in bedrijven en ondersteunt het werk van de preventiemedewerker.

Iedere deelnemer is vrij om te reageren en vrij om een eigen bijdrage te plaatsen op inPreventie. Dit betekent niet dat de organisatie achter inPreventie het ook eens is met alles wat er op inPreventie geschreven staat. Ook het enkele feit dat commerciële aanbieders aanwezig zijn op inPreventie betekent niet dat deze geprefereerd worden boven andere aanbieders.

Voor vragen of meer informatie mail naar: info@inpreventie.nl

Registreer je gratis en profiteer van de voordelen als lid van inpreventie!

Registreer

 

Praktische hulpmiddelen

hulpmiddelen.jpg

Hulpmiddelen