Beroepsvereniging Arbo adviseurs

Beroepsvereniging Arbo adviseurs

Beroepsvereniging Arbo adviseurs

Beroepsvereniging Arbo Adviseurs

Eco-Point  & partners (RPS en Houweling) bieden de leden van de BvAA en InPreventie: een gratis  webinar aan over:

VEILIG WERKEN OP DE WERKVLOER IN CORONATIJD

Veilig werken met gevaarlijke stoffen en wat hebben we het afgelopen jaar geleerd?

Datum:        15 februari 2021
Tijdstip:        15.00 uur tot 16.30 uur
Online:         Uitnodiging volgt op de inschrijving

Verschillende bedrijven willen kennis delen over het werken met gevaarlijke stoffen en over de ervaringen  van de afgelopen maanden in de Corona crisis.

Programma:

-         Welkom door dhr. Ferry Samuels managing director van Eco-Point.
-         We kijken even terug in de afgelopen maanden en waar staan we nu in de coronatijd? Door Pieter Diehl, BMD Zuid.
-         Werken met gevaarlijke stoffen, waarom sommige stoffen vervangen moeten worden en de wetgeving t.a.v werken met gevaarlijke stoffen. Gebruik Quickscan om gevaarlijke stoffen te vervangen door producten zonder gevaarsymbolen.  Dit wordt besproken door Jacco Quist, product manager van Eco-Point.
-         Om de risico’s te bepalen t.a.v. het werken met gevaarlijke stoffen moeten er metingen verricht worden om de blootstelling bij de medewerkers te bepalen. Het is niet zomaar apparatuur plaatsen en vanuit het lab een resultaat ontvangen, er komt echt meer bij kijken. Spreker: dr. Erik van Deurssen, arbeidshygiënist bij RPS.
-         PBM’s zijn de laaste stap in de arbeidshygienistische strategie. Maar als je PBM’s beschikbaar stelt neem dan wel de goede PBM’s. Dit geld ook voor de corona crisis. Spreker: André Pelgrim, Productspecialist bij  Houweling Veiligheid bv.
-         Samenvatting van de sprekers : vervangen (Eco-Point), meten (RPS) en beschermen (Houweling) en vragen stellen aan de sprekers door Pieter Diehl.

                          

Door u aan te melden geeft u Eco-Point toestemming om u eenmalig de sheets en extra informatie toe te sturen.