Het kennisplatform voor en door preventiemedewerkers

Het kennisplatform voor en door preventiemedewerkers

Spelregels inPreventie.nl

inPreventie.nl is ontwikkeld om informatie en ervaringen te delen over preventie-gerelateerde onderwerpen. We nodigen iedereen daarom uit om vragen, ervaringen en adviezen te plaatsen en op elkaar te reageren. 
 
We hanteren enkele spelregels om te zorgen dat inPreventie.nl niet wordt gebruikt voor andere zaken. De redactie behoudt zich het recht voor om berichten zonder berichtgeving aan te passen of te verwijderen. 
 
Onder het kopje ADVISEURS is ruimte voor bedrijven/adviseurs om zich gratis te profileren. In de AGENDA kunnen bedrijven/adviseurs hun preventie-gerelateerde bijeenkomsten, opleidingen en evenementen  plaatsen. Hiervoor wordt 125 euro per jaar in rekening gebracht voor de onkosten. VRAAG EN AANBOD is gratis en is expliciet niet bedoeld voor commerciële boodschappen.
 
Berichten met seksueel getinte of discriminerende opmerkingen of grof taalgebruik worden aangepast of verwijderd. Verder zullen berichten met de volgende type inhoud worden aangepast/verwijderd:

  1. beledigingen en provocaties van personen en bedrijven
  2. reclame bij ‘vraag en antwoord’
  3. spam
  4. links naar illegale sites/zaken
  5. materiaal van derden waarop copyright rust
  6. pornografisch of shockerend (beeld)materiaal (of links naar dergelijke sites)
  7. persoonlijke gegevens en privé-materiaal van derden

Bij herhaaldelijk misbruik zal het account worden geblokkeerd en zo nodig contact worden opgenomen met de provider (die het internet-account kan afsluiten).

Registreer je gratis en profiteer van de voordelen als lid van inpreventie!

Registreer