Verdieping Fysieke Belasting voor Preventiemedewerkers

Locatie:
Buro voor Fysieke Arbeid, Borchmolendijk 19, 5492AJ, St. Oedenrode
Duur:
09:00
Datum:
16 Februari 2021

Als preventie medewerker ben je een belangrijke partner in gezond en veilig werken binnen je eigen bedrijf. Bij fysieke beroepen is lichamelijke belasting hier een belangrijk onderdeel in. Maar dit aanpakken vraagt wel specialistische kennis. Zoals het opstarten van een onderzoek naar fysieke belasting, een bijdrage leveren in de verbeteringen om de belasting te verminderen en het betrekken van de medewerkers in dit proces. Heb je hierin voldoende expertise of twijfel je hierover?

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft hier de komende twee jaar met de campagne ‘Hoe TOP werk jij? Pak lichamelijke belasting aan!’ extra aandacht voor. Dit is een mooi moment om meer verdieping te krijgen rondom het thema fysieke belasting.

Wij helpen je graag om met meer zelfvertrouwen aan de slag te gaan. In de eendaagse training ‘Verdieping fysieke belasting voor preventie medewerkers’ krijg je meer dan voldoende structuur en houvast om aan de slag te kunnen in je eigen bedrijf. En je ontdekt hoe leuk het kan zijn om met je collega’s dieper op dit thema in te gaan.

 
Opzet training

De training bevat de volgende onderdelen:

  • Basis kennis van fysieke belasting
  • Onderzoek naar fysieke belasting in het werk
  • Verbeteringen doorvoeren
  • Werken volgens de TOP strategie
  • Maken van een plan van aanpak op maat voor je eigen bedrijf 

We werken in kleine groepen waardoor er veel ruimte is voor interactie en vragen. Centraal staat de casuïstiek met beeldmateriaal uit de eigen praktijk die je vooraf hebt ingebracht.

Meld je nu aan voor de nieuwe training ‘Verdieping fysieke belasting voor Preventiemedewerkers’ via een mail naar info@bvfa.nl. De kosten voor deze 1 daagse training bedragen € 450,- incl. alle lesmaterialen, boek Duurzaam Fysiek Werk en arrangementskosten. Kosten zijn exclusief BTW. In verband met Covid-19 zullen we werken met groepen van max 5 personen. Op deze manier kan tijdens de interactie en praktijk ook de afstand gerealiseerd worden.

De training vindt iedere maand plaats bij Buro voor Fysieke Arbeid, Borchmolendijk 19 in St. Oedenrode.
De eerstvolgende training is gepland op 16 februari 2021

Terug
Aankomende events