U bevindt zich hier:

Cosanta B.V.

Cosanta is uw partner als het gaat om al uw vraagstukken met betrekking tot het werken met gevaarlijke stoffen. Wij ondersteunen bedrijven bij het preventief voorkomen van gezondheidsrisico's door blootstelling aan gevaarlijke stoffen.

Dat doen we:

door Advies
door Training
met onze online tool Stoffenmanager®
Cosanta heeft als doel te zorgen voor onafhankelijkheid, kwaliteit, continuïteit en actualiteit van de online tool Stoffenmanager®. De mensen van Cosanta zijn vanaf het eerste uur betrokken geweest bij de ontwikkeling van Stoffenmanager® vanaf 2003. Cosanta heeft Stoffenmanager® ontwikkeld tot een 'platform'. Het platform bestaat naast de tool Stoffenmanager®, onder andere uit een helpdesk, trainingen, implementatieactiviteiten op locatie, coaching van bedrijven en netwerkbijeenkomsten.

Als sociaal bewogen organisatie steunen we initiatieven in binnen- en buitenland als het gaat om de gezondheid van werknemers en het terugdringen van mogelijke gezondheidsrisico's. Onze collega Koen Verbist is in mei 2016 en maart 2017 naar Vietnam gereist om, in het kader van de buitenlandbeurs van de NVVA(Nederlandse Vereniging voor Arbeidshygiëne) en de initiatieven van de Fair wear Foundation, daar in kaart te brengen hoe het met de arbeidsomstandigheden en dan met name op het gebied van gevaarlijke stoffen, is gesteld. 

Bedrijfsgegevens

Laan van Kronenburg 14 1183 AS Amstelveen Nederland

Contactpersoon

Albert Hollander
020 792 00 13
+31(0) 6 18251715