U bevindt zich hier:

Evente Ergonomie

Ergonoom

Evente Ergonomie is een ergonomisch adviesbureau, gevestigd in Geldermalsen (Betuwe/Rivierenland). Het is in 2006 opgericht door Carin van den Bosch.

Ik (Carin) ben afgestudeerd als Inspanningsfysioloog aan de opleiding Bewegingswetenschappen (VU Amsterdam). Sinds 2004 ben ik Europees gecertificeerd ergonoom (Eur.Erg.). Mijn werkgebied bevindt zich voornamelijk in productieomgevingen, distributie, vervoer en zakelijke dienstverlening. Hiernaast geef ik ook les aan diverse onderwijsinstellingen. Ik ben CRKBO Geregistreerd Docent.

Als ergonoom stel ik me ten doel om op de werkvloer de fysieke arbeidsomstandigheden zo gunstig mogelijk te maken en te houden. De werkplek, de producten en de omgeving worden zo effectief mogelijk afgestemd op de medewerkers, de gebruikers. Hierbij maak ik ook gebruik van NLP (om mensen in beweging te krijgen) en Lean (om blijvend te verbeteren).

Ergonomie wordt niet voor niets ook wel Human Factors genoemd. De mens staat centraal. En daar draait het bij Evente Ergonomie ook om.

Bedrijfsgegevens

Van Hogendorpstraat, 13 4191HE Geldermalsen Nederland

Contactpersoon

Carin van den Bosch
0646390513