U bevindt zich hier:

Mark van den Berg-TCO

Preventiemedewerker, Veiligheidskundige, Gedragspsychologie & Productie omgevingen, Verzuim, arbeidsomstandigheden en vertrouwenspersoon ongewenste intimidatie.

Als arbeids- en organisatiedeskundige lever ik graag een bijdrage aan het vergroten van het werkplezier, het verbeteren van samenwerking en zoeken naar de zingeving binnen de werkcontext. In veel gevallen gaat het om ontwikkeling en veranderingen waarbij training, coaching in combinatie met organisatieadvies leiden tot de gewenste beweging. Ik geloof in het vermogen van mensen om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen of het nu gaat om ziekteverzuim, samenwerking, leiderschap, leefstijl of persoonlijke inzet.

Mijn optreden kenmerkt zich door een open houding waarbij ik gerichte vragen stel om samen met u de daadwerkelijke verbeterpunten bloot leg en de route bepaal. Dat doe ik op een sympathieke, mild confronterende manier en als het past met humor. Het doel is om mensen aan te zetten tot nadenken over hun eigen rol in het (veranderings-) proces. Mijn diensten zijn gebaseerd op 27 jaar ervaring in zowel uitvoerende- als managementfuncties altijd rondom het thema organisatieadvies waarbij training en coaching tot veel gebruikte interventies behoren.

De inzet en garantie van de juiste deskundigheid is belangrijk. Om die redenen werk ik samen met verschillende partners. Dit maakt dat continuïteit van dienstverlening niet verstoord wordt en de juiste deskundigheid wordt ingezet.

Bedrijfsgegevens

Simon Vestdijkstraat 50 4003 DX Tiel Nederland

Contactpersoon

Mark NL Van den Berg
0634313452