Masterclass Blootstelling gevaarlijke stoffen

Locatie:
BMD Advies Tilburg, Tilburg
Duur:
08:00
Datum:
28 Mei 2020
Masterclass Blootstelling gevaarlijke stoffen

BMD Masterclasses ‘Focus op gezond en veilig werken’

Door de intrede van het coronavirus leven we in een roerige tijd en moet u wellicht ad-hoc beslissingen nemen. Hoe organiseert u nu uw taken? Welke stappen moet u ondernemen? Of hoe gaan uw medewerkers weer aan de slag?

Laat u bijpraten in vijf online BMD Masterclasses in onze Arboreeks ‘Focus op gezond en veilig werken’. U krijgt adviezen aangereikt door onze arbo-experts die zijn toegesneden op de actualiteit. Praktische Arbokennis die u direct ondersteunt om gezond en veilig werken (weer) mogelijk te maken.

Meld u hier direct aan.

Leer van elkaar en van onze experts

De online Masterclasses zijn bedoeld voor professionele managers QHSE, KAM, OR, HE/PZ, TD, MT en preventiemedewerkers. Aan welke classes kunt u allemaal deelnemen:

§  25 mei | Arbowet- en regelgeving | Mariëlle van Zuijlen

“Tijdens mijn Masterclass vertel ik je hoe de Arbowet– & regelgeving zijn opgebouwd. Ook ga ik o.a. in op de laatste ontwikkelingen, regels voor thuiswerk, de preventiemedewerker en RI&E.”

§  26 mei | Opstellen en beheer van HHR en Calamiteitenplan | Han Vluttert

“In mijn Masterclass praat ik je bij over actuele (arbo)beleidsstukken en geef ik antwoord op: Wat pak je nu aan en hoe doe je dat het beste? Denk aan huishoudelijk reglement o.a. met betrekking tot actueel beleid ongewenst gedrag.”

§  27 mei | Ergonomie | Leonie Visser

“Na mijn Masterclass kun je een nieuwe (corona-veilige) werkplek juist inrichten en leer je hoe om te gaan met veranderingen in omstandigheden op de werkplek. Ik neem je mee in de ergonomische benadering.”

§  28 mei | Blootstelling gevaarlijke stoffen | Henri Engeman

“In de Masterclass blootstelling gevaarlijke stoffen geef ik je inzicht in de stappen die moet ondernemen om de blootstellingen binnen je organisatie in kaart te brengen en deze te beoordelen.”

§  29 mei | Machineveiligheid | Pieter Diehl

“Ik neem je mee in het uitvoeren van de Machine risico inventarisatie. Op praktische wijze leg ik je uit wat een machine is, welke wetten van toepassing zijn en hoe je gevaren herkent om tot een plan van aanpak te komen.”

In de week van 25 mei t/m 29 mei presenteren wij iedere ochtend om 9:00 uur in drie kwartier de masterclass met actuele informatie en praktijkadviezen. Zo geeft u uw taken inhoudelijk een boost. Tijdens en na afloop van de live sessie stelt u eenvoudig vragen aan onze experts via de chatfunctie. Met interactieve uitstapjes bespreekt u herkenbare praktijksituaties. U krijgt antwoord op de meest prangende vragen en u kunt na afloop aan de slag met zinvolle tips en acties. De duur van elke masterclass is maximaal een uur.

Meer informatie en aanmelden.

 

Terug
Aankomende events
27 augustus 2020 09:00
8 september 2020 09:00
24 september 2020 09:00