MVK Opleiding (Middelbaar Veiligheidskunde)

Locatie:
Eindhoven (V-Kam), Kennedyplein 204, 5611 ZT, Eindhoven
Duur:
08:00
Datum:
28 September 2021

MVK Opleiding (Middelbaar Veiligheidskunde)

Is veiligheid binnen jouw organisatie van essentieel belang en wil je alle handvatten krijgen om dit op de juiste manier te coördineren? Ben je op zoek naar een MVK opleiding waarin je meer leert dan alleen wetten en regels en waarmee je écht van toegevoegde waarde wordt in je dagelijkse beroepspraktijk?

Je bent niet de enige. Op onze verschillende cursuslocaties mogen we deelnemers uit heel Nederland verwelkomen die tegen dezelfde praktijkvragen aanlopen als jij. Denk aan vragen als:

  • Welke risico’s liggen op de loer binnen mijn organisatie?
  • Hoe coördineer ik de veiligheidstaken op de werkvloer?
  • Hoe zet ik mijn kennis om in praktijk?

Duur van de Opleiding
De gehele MVK opleiding inclusief het examen, de scriptie en de diploma-uitreiking, duurt iets langer dan 6 maanden. De opleiding bestaat uit 14 lesdagen die gedurende 1 dag per week plaatsvinden. Dat betekent dat de lessen binnen 4 maanden zijn afgerond. De overige tijd wordt besteed aan de scriptie en het examen.

Diploma
Als alle onderdelen met een voldoende zijn afgesloten en je bent bij meer dan 80% van de lesdagen aanwezig geweest dan ontvang je het diploma ‘Middelbare Veiligheidskundige’.

Dit diploma geeft je de mogelijkheid om je als veiligheidskundige te laten certificeren en registreren bij de stichting Hobéon-SKO (Stichting voor de Certificatie van Vakbekwaamheid). Met een MVK diploma kan je een HVK opleiding volgen.

Nieuwsgierig naar het opleidingsprogramma en de lesdata? Klik dan hier.

Terug
Aankomende events