online training Veilig werken met gevaarlijke stoffen

Locatie:
BMD Advies Tilburg, Tilburg
Duur:
10:00
Datum:
4 Juni 2020
online training Veilig werken met gevaarlijke stoffen

Voor de gezondheid van uw medewerkers is het van belang dat zij chemische producten en gevaarlijke stoffen op een veilige manier behandelen en gebruiken. Als werkgever bent u verplicht hiervoor niet alleen de middelen, maar ook de kennis beschikbaar te stellen. De regels hiervoor zijn vastgelegd in de Arbowet- en regelgeving.

Meer informatie en aanmelden Online training Veilig werken met gevaarlijke stoffen

Doel van de training
Deelnemers aan de training hebben na het volgen van de dag aantoonbare vakbekwaamheid op het gebied van Veilig werken met gevaarlijke stoffen.

Doelgroep
De training is bedoeld voor verantwoordelijken voor de opslag van en het werken met gevaarlijke stoffen, zoals de KAM-coördinator, magazijn chef, hoofd technische dienst of productieleider.

Deze training is opgezet voor medewerkers met en minste  een MBO-werk- en denkniveau.

Hulplijn
U ontvangt voorafgaand aan de bijeenkomst een link die toegang geeft tot de meeting en een korte handleiding voor Microsoft Teams en het deelnemen aan de meeting. We zorgen ervoor dat er een hulplijn op de achtergrond aanwezig is om u waar nodig te ondersteunen. De verbinding wordt, op uw verzoek, met eenieder van u getest. Wilt u gebruik maken van een test voorafgaand aan de training, dan kunt u dat aangeven in het vak opmerkingen in het aanmeldformulier.

Meer informatie en aanmelden Online training Veilig werken met gevaarlijke stoffen

 

 

 

Terug
Aankomende events
27 augustus 2020 09:00
8 september 2020 09:00
24 september 2020 09:00