Training Arbocoördinator Preventiemedewerker

Locatie:
BMD Advies Tilburg, Tilburg
Duur:
13:00
Datum:
2 April 2020
Training Arbocoördinator Preventiemedewerker

Op 2 april 2020 start BMD Advies Zuid-Nederland  de training  Arbocoördinator/Preventiemedewerker o.l.v. Pieter Diehl . Hij  loodst tijdens de training de deelnemers door alle relevante arbo-onderwerpen.

 De Arbo coördinator of preventiemedewerker is inmiddels een begrip in Arbo-land, de functie krijgt steeds meer ‘body’. De Arbo coördinator/Preventiemedewerker draagt samen met de andere Arboprofessionals zorg voor een veilige en gezonde werkomgeving voor medewerkers. Hiermee kan onder andere uitval van mensen, als gevolg van door werk veroorzaakte ongevallen of ziekte, worden voorkomen.

Ook zijn er steeds meer Arbo coördinatoren en Preventiemedewerkers nauw betrokken bij het vormgeven van het arbobeleid. Gedegen kennis en informatie is natuurlijk onontbeerlijk om een goede invulling te kunnen geven aan deze belangrijke functie.

Doel van de training Arbocoördinator/Preventiemedewerker
Het doel van deze training is vertrouwd raken met alle relevante Arbo-onderwerpen. Tijdens de training Arbocoördinator/Preventiemedewerker komt de rol van de Arbo coördinator/Preventiemedewerker expliciet aan de orde. Daarnaast worden thema’s als wet- en regelgeving, Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), arbomanagement, aansprakelijkheid, verzuimbeleid en veiligheidsbeleid behandeld.

Duur: vier middagen (13.00-17.00 uur) op het kantoor van BMD Advies in Tilburg. Voorjaar 2020: 2-9-16-23 april 2020.

Meer informatie en aanmelden training Arbocoördinator/Preventiemedewerker

Terug
Aankomende events
27 augustus 2020 09:00
8 september 2020 09:00
24 september 2020 09:00