12 maart 2019

InPreventie YouTube-kanaal met ‘Tips voor preventiemedewerkers’

InPreventie lanceert een YouTube-kanaal met filmpjes voor preventiemedewerkers. TNO ontwikkelt daarvoor een serie filmpjes, waarbij in de eerste aflevering praktische tips worden gegeven voor samenwerking met de bedrijfsarts. Dit filmpje sluit aan op het webinar dat TNO op 3 oktober van 16.00u-16.30u organiseert over de samenwerking tussen de preventiemedewerker en de bedrijfsarts.

Het filmpje is een eerste deel in een serie van filmpjes met ‘Tips voor preventiemedewerkers’, waarin concrete handvatten worden gegeven over uiteenlopende onderwerpen. De onderwerpen in de filmpjes sluiten aan bij vragen die TNO vanuit het project ‘Versterken Impact Preventiemedewerker’ hoort van preventiemedewerkers. De filmpjes zijn in de eerste plaats bedoeld voor (startende) preventiemedewerkers in kleinere bedrijven. Naast deze nieuwe filmpjes zijn op het YouTube-kanaal ook andere filmpjes voor preventiemedewerkers terug te vinden. Kijk daarvoor bij de afspeellijsten.

Samenwerken met de bedrijfsarts

In de nieuwe Arbowet (sinds 1 juli 2017) is er expliciet aandacht voor de samenwerking tussen de preventiemedewerker en de bedrijfsarts. Maar hoe kom je als preventiemedewerker in contact met de bedrijfsarts? In het filmpje komen enkele tips aan bod.

Meld je aan voor het webinar

Aanmelden voor het webinar is nog mogelijk via www.webinarrotterdam.nl/tno. Het webinar zal na uitzending ook beschikbaar komen via inPreventie en het YouTube-kanaal.

Terug
InPreventie YouTube-kanaal met ‘Tips voor preventiemedewerkers’
Samenwerken met de bedrijfsarts