18 april 2018

RADI Beroepsfederatie

De 3e bijeenkomst RADI adviseurs in 2018 op 11 april j.l. was een groot succes! In navolging op de succesvolle bijeenkomsten van Theo Gommer en Wouter de Vries hebben we samen ons RADI advies concept gelanceerd. We spelen al echt in op de klantbehoefte en bieden onze adviseurs ook al de juiste ondersteuning via onze unieke portal die we in samenwerking met Johan BV (TNO/NPDI) hebben ontwikkeld. Deze portal zal de komende weken fors worden uitgebreid.

Van de ruim 180 bestaande RADI adviseurs en de 70 aspiranten was 40% aanwezig. Een goede opkomst!Naast de lancering van onze adviesmethodiek hebben we mooie tooling laten zien van o.a. Fitale Advies en Triple A. Naast de al bestaande tooling dus nog meer gereedschap voor de RADI adviseurs.

Let wel; Gereedschap is slechts ter ondersteuning aan de advisering maar gelukkig hebben we een achterban die dit inmiddels door heeft, voortkomend uit o.a. de assurantie advisering, accountancy, (HR) consulting, HR Advies en IGM diensten.

Vooral ook mooi om te zien dat onze achterban vanuit de assurantie advisering het echte pure inkomens advies sec al heeft ingebouwd in een totaal DI advies, hetgeen ze in staat stelt de echte klantbehoefte in te kunnen vullen. Dat geeft ze een enorme voorsprong op de rest van de markt. Zoals ook in onze andere sectoren laten we ook in deze sector een forse groei zien qua aantal adviseurs die Duurzame Inzetbaarheid echt willen omarmen en verzekeren zien als sluitstuk van het verdien model.

We maken al echt verschil en het tempo dat we hebben is erg voortvarend. Super trots op deze voortgang. Met nieuwe workshops van o.a. Paul ter Wal, Walter Lammerse, Turgut Hefti en Pieter Diehl zetten we onze succesvolle reeks dit jaar gewoon voort.

RADI:  Thought Leaders van Duurzame Inzetbaarheid

www.radifederatie.nl

Terug
RADI Beroepsfederatie
Succes bijeenkomst RADI Adviseurs