6 mei 2020

Van Preventiemedewerker tot corona-Preventiemedewerker

Op afstand werken en leren is wel even vol te houden, maar inmiddels begint iedereen toch wel te verlangen naar ‘normaal’. Veel bedrijven en instellingen kunnen niet wachten met het openen van hun deuren. 
Als het eenmaal zover is, dan zullen we met elkaar de nodige veiligheidsmaatregelen inacht moeten nemen. Dat brengt voor preventiemedewerkers een heel nieuwe uitdaging met zich mee: aan welke risico’s moet je denken? wat komt er op je af? Hoe geef je invulling aan de 1,5 meter werkomgeving en hoe waarborg je de hygiëne? Hoe maak je een praktisch plan aanpak?

Kortom: hoe zorg je ervoor dat straks iedereen weer veilig naar het werk kan?
Risico’s waar je misschien nog niet over hebt nagedacht Veiligheidspiramide organiseert in mei online trainingen. Tijdens deze training sta je stil bij risico’s waar je nog niet eerder over na hoefde te denken en doe je inspiratie op om een veilige werkomgeving te bieden.

Een veiligheidskundige, een werkplekdeskundige en deskundige op het gebied van infectie risicopreventie geven je ieder vanuit hun eigen vakgebied praktische adviezen. Geen eindeloze opsomming van richtlijnen, maar een pragmatische insteek waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Aan het eind van de training krijg je een raamwerk voor een plan van aanpak. Dat vul je in en bespreek je als jij er klaar voor bent in een sessie van een uur met één van onze deskundigen. Heb je aanvullend advies nodig? Dan schakelen we graag één van onze adviseurs uit ons brede netwerk voor je in.

Wees voorbereid en schrijf je nu in voor de online training van Preventiemedewerker tot corona-Preventiemedewerker op veiligheidspiramide.nl/corona

 

Terug
Van Preventiemedewerker tot corona-Preventiemedewerker
Goed voorbereid richting 1,5 meter werkomgeving