22 november 2018

Oog voor uw werknemers

Week van de RI&E 

Doe mee aan de tweede Week van de RI&E!

In navolging van de succesvolle 1e Week van de RI&E in 2015, organiseert het Steunpunt RI&E van 13 t/m 17 juni de tweede "Week van de RI&E". Het thema is deze keer “Oog voor uw werknemers”. Deze week is bedoeld om ondernemers met behulp van de risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) te ondersteunen om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren.

Brancheorganisaties, opleiders, arbodiensten, maar ook arbodeskundigen worden door het Steunpunt RI&E uitgenodigd om activiteiten te organiseren. U kunt zich hiervoor gratis aanmelden!

Thema: "Oog voor uw werknemers"

Het thema "Oog voor uw werknemers" gaat in op de verantwoordelijkheid van werkgevers om samen met hun medewerkers een gezonde en veilige werkplek te creëren. Bovendien levert het ondernemers voordelen op: bedrijven die actief zijn op het gebied van veilig en gezond werken hebben meer tevreden medewerkers en vergroten in veel gevallen de productiviteit. Door minder verzuim wordt de bedrijfscontinuïteit bovendien verbeterd, waar ook klanten bij gebaat zijn.

Het Steunpunt RI&E roept brancheorganisaties, arbodeskundigen, adviseurs, opleiders en andere intermediairs op om van 13 t/m 17 juni activiteiten te organiseren en extra aandacht te vragen voor de RI&E.

De Week van de RI&E is een initiatief van het Steunpunt RI&E-instrumenten in samenwerking met de sociale partners om extra aandacht te vragen voor veilig en gezond werken, met als basis de RI&E.

Voor meer informatie: zie Home: http://www.weekvanderie.nl/.

Terug
Oog voor uw werknemers

Word nu lid van BVAA!

lidworden_cr.jpg

Aanmelden