23 april 2020

Vacature: Preventiemedewerker Limburg

De organisatie
De organisatie geeft specialistische zorg aan mensen met hersenletsel. Onze cliënten hechten veel waarde aan (toekomst)perspectief en daar op hun eigen manier invulling aan kunnen geven. Ze willen zich kunnen ontwikkelen, hun zelfstandigheid behouden en midden in het leven staan. Juist daarbij ondersteunen wij de cliënt en zijn naasten. We weten wat elke cliënt in beweging brengt en ondersteunen onze cliënt op een manier die bij hem past. Wij vinden het daarbij vanzelfsprekend dat onze medewerkers van nature betrokken zijn en dat er sprake is van wederzijdse inspiratie tussen medewerkers en cliënten. Samen bereiken we doelstellingen, maken we ambities en dromen waar en geven we de toekomst maximaal vorm.

Cliënten kunnen voor het bereiken van hun doelen gebruik maken van een totaalpakket aan diensten. Zo bieden we Wonen met begeleiding, individuele en groepsbegeleiding, behandeling en trainingen.

De organisatie beschikt in de gehele provincie Limburg momenteel over dertig locaties. De organisatie heeft ongeveer 550 medewerkers in dienst en ondersteunt ongeveer 1.400 cliënten. Daarnaast werken wij met vele enthousiaste vrijwilligers, in totaal bijna 400 enthousiaste mensen.

De functie
Als preventiemedewerker adviseer en ondersteun je onze ergocoaches, teamleiders en managers bij de uitvoering van activiteiten op het gebied van arbo, veiligheid en gezond werken. Hiernaast lever je een bijdrage aan het arbobeleid van de organisatie. We verwachten van de preventiemedewerker dat deze verbinding zoekt met medewerkers en teamleiders van locaties, om samen met hen te kijken hoe er zo veilig mogelijk en binnen gestelde Arbo-richtlijnen gewerkt kan worden. Hiernaast is een belangrijke taak het opstellen en uitvoeren van de RI&E. In deze afwisselende functie ben je zowel uitvoerend als adviserend bezig. Het betreft een zelfstandige functie binnen de afdeling HRM.

Wie zoeken wij?
Een gedreven, betrokken professional, die resultaat bereikt door samenwerking met anderen, toegankelijk is en beschikt over goede communicatie en adviesvaardigheden. Je bent een inspirator met oog voor mogelijkheden en onmogelijkheden. Hiernaast beschik je over kennis op HBO-niveau op het gebied van arbo, veiligheid en gezond werken, weten regelgeving, bedrijfsprocessen en de daarbij horend risico’s.

Er wordt geboden:
· Een uitdagende, baan (24 uur /week) bij een financieel gezonde organisatie met het keurmerk ‘Beste werkgever 2017-2018’;
· Een jaarcontract met de intentie om na een jaar een vaste arbeidsovereenkomst aan te gaan;
· Salaris conform CAO GHZ en afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.505,- bruto per maand op fulltime basis (FWG 50);
· Ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied met ruimte voor training en opleiding;

Solliciteren
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op via sollicitatie@sgl-zorg.nl. Solliciteren kan tot 27 april a.s. door je CV en motivatiebrief te mailen aan sollicitatie@sgl-zorg.nl. ovv vacaturenummer MP 2020.13. Een assessment kan een onderdeel zijn van de procedure. In verband met coronacrisis zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden zodra dit weer mogelijk is op grond van de richtlijnen vanuit de overheid.

Terug
Ger Daane
Interessant, Pieter.
Bedankt voor het delen. Ik neem het in overweging.
Met vriendelijke groet,

Ger Daane.